Welkom op de site van de Modeltreinexpress

Home|Contact|Nieuws|Openingstijden|Voorwaarden

MTEWilde 13+
facebook

Laatste update op: 18-08-2018

U bent 1 van de 69 huidige bezoekers

Home|Merken|Groepen|Winkelwagen

Inloggen |Lid worden |Aanmelden nieuwsbrief

Bestellingen boven 100 Euro gratis verzending binnen Nederland.

Privacy verklaring

Kontaktgegevens

Modeltrein Express
Voorstraat 43
3135HW Vlaardingen
KvK 24197273
dhr W. Moerman
info@modeltreinexpress.nl
010-4357767
            

Uitwisseling van uw persoonsgegevens

We delen uw persoonsgegevens niet met derden, behalve wanneer dit wettelijk noodzakelijk is.

Verwerkte gegevens

We verwerken de volgende gegevens van u: naam, adres, woonplaats, postcode, land, telefoonnummer, emailadres, bestelhistorie, betaalhistorie.

Cookie verklaring

De website gebruikt cookies voor de technisch correcte werking. Uw IP adres wordt gedeeltelijk gemaskeerd voordat dit gebruikt wordt in statistiek, zodat dit niet naar u persoonlijk kan worden herleid.

De veiligheid van uw persoonsgegevens

Wij zorgen voor passende beveiliging van uw persoonsgegevens. Dit doen we onder andere door het gebruik van encryptie, virusscanners, HTTPS en wachtwoord beveiligingen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over uw persoonsgegevens of de verwerking hiervan kunt u telefonisch 010-4357767 en/of per email info@modeltreinexpress.nl met ons kontakt opnemen. Na inloggen op deze website kunt u ook online uw gegevens bekijken en wijzigen.

Uw rechten

U heeft de volgende rechten:

Klacht indienen

Indien u vind dat wij uw gegevens niet op de juiste manier verwerken, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens.