Welkom op de site van de Modeltreinexpress

Home|Contact|Nieuws|Openingstijden|Voorwaarden

MTEWilde 13+
facebook

Laatste update op: 14-11-2018

U bent 1 van de 389 huidige bezoekers

Home|Merken|Groepen|Winkelwagen

Inloggen |Lid worden |Aanmelden nieuwsbrief

Bestellingen boven 100 Euro gratis verzending binnen Nederland.

VOORWAARDEN VOOR HET BESTELLEN

Bestellingen:

Om een bestelling te plaatsen is het niet noodzakelijk om lid te zijn van Modeltreinexpress. Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van uw bestelling door Modeltreinexpress. Modeltreinexpress is gerechtigd bestellingen te weigeren. Indien er een bestelling geplaatst wordt met een artikel welke een omschrijving en of prijs blijkt te hebben die niet klopt, zal Modeltreinexpress dit via email of telefonisch bekend maken, zowel u als besteller als Modeltreinexpress houden in dat geval het recht om de bestelling te weigeren. Modeltreinexpress houdt ingeval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten.

Bestellen van onderdelen:

Bestelde onderdelen kunnen tot 5 dagen na bestelling worden afbesteld daarna moet het worden afgenomen (ook al is het verkeerde onderdeel besteld), het maakt dan ook niet uit hoelang het in bestelling staat. Tevens worden onderdelen altijd direct met een bestelling meegezonden ook al is maar een gedeelte van de bestelde onderdelen binnen, dit geld ook bij het kopen in de winkel.

Onderdelen tellen niet mee voor het bepalen van de gratis verzending.

Afbeeldingen op de website:

De foto's welke op de website van Modeltreinexpress worden gebruikt zijn eigendom van het desbetreffende merk. Modeltreinexpress gebruikt deze foto's uitsluitend voor promotie en gebruikt deze foto's omdat Modeltreinexpress dealer is van de desbetreffende merken. De foto's mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming van het desbetreffende merk.

Artikelomschrijving en verpakkingseenheid:

Een fout in de omschrijving van een artikel, zoals verpakkingseenheden kunnen leiden tot het niet leveren van het artikel of het niet leveren van de hoeveelheid zoals het in de omschrijving vermeld staat. Bijvoorbeeld is het mogelijk dat in de omschrijving vermeld staat dat de verpakkingseenheid 10 stuks is, maar wordt het artikel toch per stuk uitgeleverd. De aangegeven prijs gaat dan ook per stuk. Om 10 stuks te ontvangen dient u in dit geval ook een aantal van 10 te bestellen.

Lidmaatschap:

Het lidmaatschap geldt voor een jaar. De jaarlijkse contributie voor het lidmaatschap wordt vooraf in rekening gebracht. Het opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk via post of email te geschieden. Modeltreinexpress houdt in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, alle lidmaatschappen te ontbinden. Modeltreinexpress behoudt zich het recht om leden die misbruik maken van hun lidmaatschap, op welke manier dan ook, hun lidmaatschap te ontzeggen. Modeltreinexpress is volgens geen enkele reden verplicht de jaarlijkse contributie te retourneren. Aankopen tegen een speciale ledenprijs kunnen zowel via het internet als in de winkel plaats vinden. Bestellingen kunnen ook in de winkel afgehaald worden.

Eigendomsvoorbehoud:

Het eigendom van geleverde artikelen gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van de overeenkomst aan Modeltreinexpress verschuldigd bent, heeft voldaan.

Betaalwijze:

Indien u voor de eerste maal besteld, moet u vooruitbetalen na het ontvangen van de factuurgegevens. Als u bij ons besteld heeft, krijgt u een eigen klantnummer. Met dit klantnummer kunt u in het vervolg op rekening bestellen.

Verzendkosten treinen:

Nederland

Op rekening, verzenden: € 7,50
Vooruitbetalen, verzenden: € 7,50
Startsets (per set): € 9,00

Bij bestellingen vanaf 100 euro, binnen Nederland, gratis verzending, uitgezonderd artikelen van het merk 'B-Models' (tenzij anders vermeld).

Onderdelen tellen niet mee voor het bepalen van de gratis verzending.

Back-orders waarvan het bedrag boven de 250 euro is uitgeleverd worden direct verstuurd, zonder verzendkosten en waarschuwing. (voorbeeld : Een order van 5 artikelen, waarde 300 euro, waarvan er 4 direct kunnen worden geleverd (waarde 250 euro) komen zonder verzendkosten naar u toe. Het back-order artikel (waarde 50 euro) zal gratis worden uitgeleverd bij een volgende levering met een waarde van 100 euro of als de back-order op een totaal van 250 euro komt. Als de klant het 5e artikel toch direct wilt ontvangen, dient u hiervoor wel verzendkosten te betalen.)

Modeltreinexpress behoudt zich het recht voor, te wachten met het versturen van back-orders, als een item uit die back-order op korte termijn gaat worden uitgeleverd.

Voor nieuwe postorderklanten blijft gelden, eerste keer vooruit betalen ongeacht het bedrag van de bestelling.

Indien de laatste betaling langer dan 1 jaar geleden is, dient u opnieuw vooruit te betalen.

Belgie

0-2 kg: € 14,30
2-5 kg: € 20,80

Duitsland

0-2 kg: € 14,30
2-5 kg: € 20,80

Prijzen:

De intekenprijs is geldig tot het product is uitgeleverd, daarna geldt onze winkelprijs. Als er een prijs van € 0,00 wordt aangegeven op de website, betekent dit dat de prijs nog niet bekend is. Deze artikelen worden dus niet gratis verstrekt. Alle prijswijzigingen en leveringen voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Bestelformulier:

U dient alle velden van het online bestelformulier in te vullen anders is het niet mogelijk om uw bestelling te realiseren.

Retourzendingen:

Voor retourzendingen en het opsturen van reparaties accepteren wij alleen zendingen die verpakt zijn in originelen verpakkingen, als dit niet het geval is dan geven wij GEEN garantie op afgebroken onderdelen welke door transport zijn ontstaan, deze zijn dan voor eigen rekening (dit geld voor zowel voor de heen als retour zending).

Als u iets retour zend neem dan altijd eerst telefonisch contact met ons op. In overleg zullen we de retourzending laten afhalen. Elke andere manier van artikelen retour zenden wordt geweigerd en daaruit voortvloeiende kosten worden verhaald op de verzender inclusief de inhouds waarde van de pakketten.

Bij reclamatie van klant buiten nederland zullen gemaakte betalingskosten en verzendkosten niet worden vergoed.